Olabil-løp på Nesodden vgs

Torsdag 25.8 ble det avholdt et rebusløp for egenproduserte el-olabiler ved Elektroavdelingen på Nesodden vgs.

Om krig og følelser

Besøk av Midtøsten-forsker Henrik Thune

Dialogkonferanse

Torsdag 10.3 gjennomførte vi en dialogkonferanse om skoleutvikling og skolens rolle i lokalsamfunnet.

Besøk av sosialantropologer

Tirsdag 1. mars fikk skolen besøk av to doktorgradsstipendiater i sosialantropologi ved Universitetet i Oslo. Publikum var elever fra de to klassene i sosiologi og sosialantropologi.

Nesodden - elever deltar på et Model United Nations arrangement

CITIES

CITIES er et EU- støttet prosjekt hvor elevene fra Nesodden vgs samarbeider med elever fra Spania, Tyskland, Polen og Nederland.

Prosjekt Respekt – en inspirerende og tankevekkende uke

I uke 4 ble det årlige Prosjekt Respekt avholdt, og vi fikk igjennom uka delta på inspirerende, tankevekkende og rørende foredrag og formidlinger

Prosjekt Respekt dag 1

På Prosjekt Respekts første dag fikk vi gleden av et inspirerende foredrag av Morten Åsli.

Hour of code

Tirsdag 15.12.15 fikk alle elevene ved skolen tilbud om en smakebit på programmering i forbindelse med den internasjonale uka «Hour of Code».

POME på Stortinget

Den ene POME-klassen har vært på omvisning på Stortinget.