Reunion - party

I år er det 10 år siden tilrettelagt opplæring flyttet inn i nye, flotte lokaler på Nesodden VGS. Torsdag 29.10 ble det arrangert jubileumsfest.

Elever besøker Blindern

Elevene i fysikk1 fikk en spennende dag på Blindern denne uka, på Norges Tekniske Vitenskapsakademis (NTVA) 60 år - Jubileumsarrangement.

Stor suksess på gründeridol

Scandic Marketing vant pris på 2500 kr i Gründeridol arrangert av Ungt Entreprenørskap!

10. klasse på besøk

I uke 42 og 43 har vi vært så heldige å få besøk av over 300 tiendeklassinger i forbindelse med ungdomskolefaget Utdanningsvalg og som en innsats for at elevene skal foreta rett skolevalg og dermed forhindre frafall i den videregående skolen.

Teaterbesøk

Mandag fikk vi over 100 elever se det flotte og sterke teaterstykket “Snakk! Det er så mørkt” i regi av den kulturelle skolesekken.

Studenter i praksis

Som Universitetsskole har vi et nært samarbeid med Universitetet i Oslo. Forrige uke hadde vi besøk av 36 studenter som deltok i alle skolens aktiviteter og blant annet gjennomførte egen undervisning. Dette samarbeidet er morsomt, hektisk og veldig lærerikt både for oss og studentene.

Olabil - prosjekt på VG2 elektro

Elevene i 2. klasse Elektro startet skoleåret med «Olabilprosjektet».

Politisk debatt på Nesodden VGS

Innspurten i årets valgkamp er i full gang, og i dag deltok alle partienes toppkandidater i en valgdebatt på Nesodden vgs.

Spennende skolevalg på Nesodden VGS

I dag ble det avholdt skolevalg på Nesodden vgs og det er naturlig nok spenning knyttet til resultatet.

Skolestart høsten 2015

Her finner du informasjon om inntak og skolestart høsten 2015