Gründercamp på Nesodden vgs

Fredag 5.6 ble det arrangert gründercamp for SSP - elevene.

Spennende besøk fra Forvarets høyskole

15. april fylte Kåre Dahl Martinsen auditoriet med et spennende foredrag om kommunismens fall og Øst-Europas videre vei mot det vi i dag på mange måter opplever som et uforutsigelig Russland.

Besøk av tidligere elev

Onsdag 15.04. fikk fremmedspråkelevene besøk av tidligere elev Anders Friisk.

Moteshow

Tirsdag arrangerte Media-elevene moteshow i kantina på skolen. Til stor jubel viste VG1 - elever fram klær fra UFF.

Språkdager!

Denne uka har tysk, fransk og spansk kultur dominert elevaktivitetene på Nesodden vgs. Salsa- og flamencokurs, musikk, tradisjonelle matretter og quiz er noe av det elevene våre har fått oppleve disse dagene. Vi kan notere oss topp stemning!

Comenius LIVE!

Seks av våre elever og to lærere har vært i Nederland og deltatt i Comenius-prosjektet LIVE (Living in Versatile Europe).

Russerevyen er i rute!

Russrevyen engasjerer over 100 elever og har premiere 28.2 på Steinerskolen

Nytt elevråd

Elevrådet gleder seg til å bli kjent med alle i året som kommer!

Velkommen til skolestart

18. august starter over 20 000 elever i videregående opplæring. I Akershusskolen skal elevene ha best mulig kompetanse etter endt skolegang.

Storfornøyd!

Elevrådet er storfornøyde med å komme tilbake på skolen etter sommerferien og bli møtt med splitter nye garderobedusjer, MED skillevegger!