På tide å bestille elev-pc

Har du skaffet deg bærbar datamaskin til skolestart?

Skal du begynne i Vg1 til høsten? Da må du ha en bærbar datamaskin til bruk i skolearbeidet. Du kan bruke en du allerede har, eller kjøpe en subsidiert PC/Mac gjennom fylkeskommunen. Bestillingsportalene er nå åpne - se fristene her!

Ta med ditt tidligere skolearbeid inn i Viken

Ta med ditt skolearbeid inn i Viken!

Høsten 2020 starter det første skoleåret i Viken fylkeskommune, og alle elever skal over på Viken-plattform. For å sikre at du ikke mister skolearbeid du ønsker å ta vare på, må du ta kopi av dette før 23. juni.

Hilsen fra rektor

Kjære alle fantastiske elever (og foresatte)! Nå har vi drevet nettskole i to uker, og jeg savner dere og alle ansatte på skolen! Vi har blitt gode på digital samhandling, men jeg synes ikke det kan erstatte fysiske møter og det gode livet på skolen.

Slik følger vi situasjonen med korona

Nesodden videregående skole følger situasjonen med koronaviruset nøye.

Resultat Operasjons dagsverk

Elever ved Nesodden vgs samlet inn hele 124 606 kr til Operasjon dagsverk 2019. Pengene går til ungdommer i Kongo.

Registrering av foresattinformasjon

Skolen innfører et nytt sms-varslingssystem, og for å få dette til trenger vi hjelp fra dere.

Prosjekt om menneskerettighetene

Klasse 1STB har i samfunnsfag hatt et prosjekt om menneskerettighetene der elevene har skrevet tekster og illustrert disse, og i norsk har de også skrevet dikt med utgangspunkt i menneskerettighetene.

Besøk av 10. klasse

10. klassinger fra hele Follo-regionen besøker skolen vår nå i oktober.

Matte i vinterferien

Biologiekskursjon

Biologiklassen var på marinbiologisk feltkurs i Fredrikstad