Hilsen fra rektor

Kjære alle fantastiske elever (og foresatte)! Nå har vi drevet nettskole i to uker, og jeg savner dere og alle ansatte på skolen! Vi har blitt gode på digital samhandling, men jeg synes ikke det kan erstatte fysiske møter og det gode livet på skolen.

Slik følger vi situasjonen med korona

Nesodden videregående skole følger situasjonen med koronaviruset nøye.

Resultat Operasjons dagsverk

Elever ved Nesodden vgs samlet inn hele 124 606 kr til Operasjon dagsverk 2019. Pengene går til ungdommer i Kongo.

Registrering av foresattinformasjon

Skolen innfører et nytt sms-varslingssystem, og for å få dette til trenger vi hjelp fra dere.

Prosjekt om menneskerettighetene

Klasse 1STB har i samfunnsfag hatt et prosjekt om menneskerettighetene der elevene har skrevet tekster og illustrert disse, og i norsk har de også skrevet dikt med utgangspunkt i menneskerettighetene.

Besøk av 10. klasse

10. klassinger fra hele Follo-regionen besøker skolen vår nå i oktober.

Matte i vinterferien

Biologiekskursjon

Biologiklassen var på marinbiologisk feltkurs i Fredrikstad

Olabil-løp på Nesodden vgs

Torsdag 25.8 ble det avholdt et rebusløp for egenproduserte el-olabiler ved Elektroavdelingen på Nesodden vgs.

Om krig og følelser

Besøk av Midtøsten-forsker Henrik Thune