Medieproduksjon Vg1 [Hopp til innhold]

Medieproduksjon Vg1

Har du lyst til å utvikle dine kreative evner gjennom å jobbe mest mulig praktisk? Lurer du litt på en karriere innen design, kommunikasjon, webutvikling, film og foto eller lyd? Medieproduksjon er to år i skole og to år som lærling i bedrift. Ønsker du generell studiekompetanse kan du gå et tredje påbyggingsår. Da kan du bruke dine mediekunnskaper innen høyere utdanning som et ledd i en fremtidig karriere innen mediebransjen.

Dette er studiet for deg som er interessert i å jobbe praktisk og som har lyst til å jobbe med noe innenfor visuell kommunikasjon, film/lyddesign, spilldesign, TV, reklame/PR, illustrasjon/tegning eller kanskje tekstproduksjon i fremtiden. Du har kanskje som mål å komme deg raskt ut i lønnet arbeid, ønske om å ta fag- /svennebrev som fotograf eller innen visuell kommunikasjon som mediegrafiker. Kanskje har du som mål å gå videre på høyere utdanning. Da kan du gå et tredje påbyggsår og få generell studiekompetanse.

Hos oss vil du vil møte engasjerte lærere som vil gi deg tett oppfølging, og du får jobbe i mindre grupper med mange timer mediefag. Vi ønsker å jobbe som om vi er et byrå med unge medarbeidere, sjefer og veiledere. Vi jobber realistisk og praktisk med oppdrag og prosjekter og forsøker alltid å samarbeide med bransjen. Dette samarbeidet gir deg muligheter som kan få betydning for deg senere. Hvis du finner en bedrift du ønsker å få læreplass i, kan vi skreddersy opplegget på skolen slik at du kan utvikle deg mest på det du trenger for å kunne gjøre en jobb der.

Enten du velger å gå ut i læra, eller du velger å gå et tredje påbyggingsår for å få generell studiekompetanse - mediekunnskapen du får hos oss er verdifull uansett hva du velger å gjøre videre.